Gradski objekti Vrbovec započeli su svoju šestu sezonu u odmaralištu u Nerezinama. Prvi gosti su stigli 8. lipnja i to grupe planinara iz Vrbovca i Brckovljana.

Marko Dubravec, direktor Gradskih objekata ističe:

– Odradili smo i školu u prirodi za učenike iz OŠ Mače. Trenutno su nam gosti u odmaralištu vrtićanci iz Dječjeg vrtića Vrbovec i Dječjeg vrtića Dubrava, njih 72-oje sa svojim odgajateljicama.

Govoreći o idućim planovima, Dubravec kaže: -Već 26. lipnja počinje škola plivanja. Kroz školu plivanja proći će učenici iz OŠ Krunoslava Kutena i Marije Jurić Zagorke iz Vrbovca, škola s područja Dubrave, Gradeca, Farkaševca, Preseke, Rakovca i Zlatara.

Nakon toga očekujemo članove udruga HKUD Petar Zrinski, Limenu glazbu i mažoretkinje Vrbovec, udruge žena na čelu s TZ Vrbovec te udrugu umirovljenika općine Preseka. Već tradicionalno Ženski odbojkaški klub Vrbovec organizira odbojkaški kamp u dva termina, u kojem osim djevojčica iz Vrbovca sudjeluju djevojčice iz Bjelovara, Dugog Sela i Ivanić Grada.

Na kraju sezonu zatvaraju s maturalnim putovanjima učenika sedmih razreda OŠ Krunoslava Kutena i OŠ Marije Jurić Zagorke. U Upravi Odmarališta ističu da su jako zadovoljni što će i ove godine učenici Srednje škole Vrbovec, koji polaze smjer za konobare i kuhare, odraditi svoju ljetnu praksu u Dječjem odmaralištu u Nerezinama.

Ljetovanja građana su vrlo dobro popunjena te i ove godine očekujemo preko stotinjak građana koji će provesti godišnji odmor u prekrasnim, suncem okupanim Nerezinama.

IMG-20230624-WA0000 IMG-20230624-WA0001 IMG-20230624-WA0002