Mario Šaban iz okolice Križevaca najsigurniji vozač na hrvatskim cestama prema podacima LaqoPreventa, jedinstvenog programa prevencije koji uz pomoć naprednih tehnologija promiče i nagrađuje odgovorno ponašanje i smanjenje rizika u okruženju, piše jutarnji.hr

Tehnološka platforma LaqoPrevent dio je Croatijinog LAQO osiguranja, prvog u potpunosti digitalnog osigurateljnog rješenja na ovim prostorima, u koju se korisnici dobrovoljno priključuju putem LAQO mobilne aplikacije.

Korisnik LaqoPreventa Mario Šaban ostvario je u 2021. najvišu prosječnu ocjenu i tako ponio titulu najboljeg LAQO vozača. Za sjajan rezultat nagrađen je godišnjom nagradom, pametnim uređajem iPhone 13. Sustav bodovanja ocjene vožnje sastojao se od dvije glavne komponente, a to su ocjena stila vožnje i ocjena usredotočenosti.

„Nagrada je stvarno odlična i uopće se nisam nadao da ću je osvojiti. Na početku nisam imao neke posebne ambicije, osim da pokušam osvojit bon za gorivo, a na kraju sam postao član s najvišom ocjenom. LAQO osiguranje je za mene najjednostavnije, najbrže i cijenom najprihvatljivije osiguranje u Hrvatskoj i preporučujem ga svima, s odličnim kvalitetnim stručnim agentima koji su uvijek spremni pomoći i odgovoriti na pitanja“, poručio je Mario Šaban.

Više od 1000 nagrada u 2021. godini

Mario Šaban jedan je od čak 1000 LAQO korisnika koji su lani nagrađeni za dobre rezultate u vožnji. Naime, u sklopu LaqoPrevent programa mogle su se osvojiti i kvartalne nagrade, skupljati posebne značke za dobru vožnju te sudjelovati u timskim natjecanjima.

Razni nagradni natječaji omogućili su LaqoPrevent korisnicima da dobiju neku od super nagrada: Prevent Ekskluziv dodatno pokriće, poklon bon u partnerskim trgovinama u vrijednosti od 100 kn do 1.500 kn, PlayStation 5 itd. Ne zaboravimo i veliki natječaj u kojem se mogao osvojiti jednodnevni izlet s Teslom.