‘Koprivnički plac online’ nova je Facebook grupa koju je pokrenuo GKP Komunalac kako bi proizvođači koji inače prodaju svoje domaće proizvode na Gradskoj tržnici u Koprivnici lakše došli do svojih vjernih kupaca u vrijeme kad je tržnica zatvorena.

– Koprivnički plac online mjesto je za sve one koji i u vrijeme kada moramo izbjegavati socijalni kontakt žele jesti domaće, svježe i zdrave namirnice koje se inače prodaju na Gradskoj tržnici u Koprivnici. U grupi Koprivnički plac online potražite aktualnu ponudu naših vrijednih lokalnih poljoprivrednih proizvođača, kao i podatke o tome kako već danas možete uživati u jutros ubranoj salati, mladom luku ili pak svježem siru i vrhnju, namirnicama koje biste inače potražili na placu – rekla je Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca.

Proizvođači će objavljivati što imaju u ponudi, zajedno s brojevima telefona ili adresama te načinom dostave ili preuzimanjem namirnica.

Iako koprivnički plac ne radi, držimo se zajedno, jedimo domaće i zdravo te kupujmo ono što raste u podravskim vrtovima, dvorištima i poljima, poručuju iz Komunalca i dodaoju kako na taj način pomažemo i našim vrijednim poljoprivrednicima da lakše prebrode ovu krizu u kojoj su se našli zbog zatvaranja tržnica.

Grupi možete pristupiti OVDJE.