Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u niz krađa bicikala.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni 23. veljače, u koprivničkoj Ulici braće Radić otuđio bicikl Rog-Joma, crvene boje, oštetivši vlasnicu za nekoliko stotina kuna. Bicikl je pronađen i vraćen vlasnici. Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 5. ožujka, u koprivničkoj Ulici Đure Ester otuđio bicikl Kenzel, plave boje, oštetivši vlasnicu za više stotina kuna. Bicikl je također pronađen i vraćen vlasnici.

Potom, sumnja se da je 3. travnja, u Koprivničkoj ulici ukrao u Koprivničkom Ivancu bicikl nepoznate marke, bijele boje, oštetivši vlasnicu za nekoliko stotina kuna. Bicikl je pronađen i vraćen vlasnici.

Potom je, sumnja se, 1. travnja, na Varaždinskoj cesti u Koprivnici otuđio bicikl Capriolo, crno žute boje, oštetivši vlasnika za više stotina kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.