4. ŽNL: Dragovoljac razmontirao Polet // Radnički nadajačao Mladost VR

10. rujna 2018. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno 4. ŽNL: Dragovoljac razmontirao Polet // Radnički nadajačao Mladost VR


U nedjelju su odigrani susreti 1. kola 4. ŽNL, a u kojem su odigrana dva prigorska susreta. Kiša golova pala je na terenu u Bočkovcu, gdje je domaća postava Dragovoljca s čak 8:0 svladala glogovnički Polet. U strijelce su se upisali Vuković (3), Orehovački 2, Šok, Črnec i Valičević.

Drugi prigorski susret odigran je u Velikom Ravnu, gdje je tamošnja Mladost ugostila Radnički. Gosti su se kući vratili s punim plijenom, a kojeg su osvojili rezultatom 2:0, a strijelci su bili Došen i Tomac.

Udarnik je slavio u Zblatju nad Jadran Galebom 2:0, a Bušpan je s 5:2 pobijedio Bilogoru. Susret Rasinje i Prigorja nije odigran, budući da gosti nisu došli na utakmicu.

Parovi sljedećeg kola: Prigorje-Polet, Bilogora-Dragovoljac, Radnički-Bušpan, Jadran Galeb – Mladost VR, Rasinja – Udarnik.

dragovoljac polet1 dragovoljac polet15 dragovoljac polet14 dragovoljac polet13 dragovoljac polet12 dragovoljac polet11 dragovoljac polet10 dragovoljac polet9 dragovoljac polet8 dragovoljac polet7 dragovoljac polet6 dragovoljac polet5 dragovoljac polet4 dragovoljac polet3 dragovoljac polet2

prigorski.hr