33-godišnjakinja u stanu skrivala amfetamin, MDMA i konoplju

17. srpnja 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika 33-godišnjakinja u stanu skrivala amfetamin, MDMA i konoplju

Pu zagrebačka


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, priopćeno je iz Pu zagrebačke.

Sumnja se da je, protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljala veće količine amfetamina, droge MDMA i konoplje tipa droga, koju je potom skrivala, miješala s punilima, vagala i prepakiravala u stanu na području Medveščaka, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavala na nezakonitom tržištu.

Naime, pretragom stana kojeg koristi osumnjičena pronađeno ukupno 71,7 grama amfetamina pakiranog u šest plastičnih paketa, oko 46,4 grama konoplje tipa droga pakirane u tri različita paketa, 51 komad tableta droge MDMA pakirane u pet paketića, oko 10,1 grama droge MDMA pakirane u dva plastična paketića, oko 11,85 grama punila za miješanje s drogom amfetamin pakiranog u četiri vrećice, dvije digitalne vage s tragovima droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Količina i raznovrsnost pronađene droge i digitalna vaga nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je pronađena droga bila namijenjena za daljnju preprodaju.

Facebook Comments