RUDAR BOTINOVEC-MLADOST CAREVDAR 5:3 (0:1)

BOTINOVEC – Gledatelja: 70. Sudac: Danijel Polančec (Koprivnica). Delegat: Mladen Martinčić (Koprivnica)
STRIJELCI: 0:1 Kranjčević (16) 1:1 Mikulinjak (53) 1:2 Stovrag (60) 2:2 Sremec (63) 3:2 Sremec (66) 3:3 Stovrag (74) 4:3 Tubanović (75) 5:3 Terzić (79)

RUDAR: Mesar, Mikulinjak, Kovač, Biškup, Tubanović, Terzić, Špoljar, Jembrek (od 79. Ruk), Košuta, Sobota, Sremec. PREDSTAVNIK KLUBA: Nikola Lesar.

MLADOST: Belužić, Sakač, Jurčević, Gudec, Kranjčević, Jakopović, Valec, Sokolić, Lasić, Ščuric, Stovrag. PREDSTAVNIK KLUBA: Mirko Sokolić.
ŽUTI KARTONI: Sobota, Terzić kod Rudara, Jurčević i Gudec kod Mladosti

Sedamdesetak gledatelja u Botinovcu na tamošnjoj Grbavici moglo je u prvosvibanjsko prijepodne uživati u pravoj golijadi u drugom poluvremenu sraza domaćeg Rudara i carevdarske Mladosti kojoj ovoga proljeća ne ide, pa ne ide. Osvojili su tek bod u drugom dijelu prvenstva, u Botinovcu su dvaput vodili, ali su, naposljetku, ostali „kratkih rukava“.

Kranjčević je donio dašak optimizma u redove gostiju koji su na poluvremenu imali mininalnu prednost. U nastavku utakmice čak sedam pogodaka. Mikulinjak izjednačuje na 1:1, ali sedam minuta poslije već je 1:2 nakon pogotka Siniše Stovraga. Marino Sremec u samo tri minute postiže dva pogotka za domaći preokret, 3:2, ali Mladost još nije „pala“.

Stovrag ponovno zabija za 3:3, šesnaest minuta prije kraja, a završnica utakmice u potpunosti pripada Botinovčanima koji su pogocima Tubanovića u 75. i, naposljetku, Terzića u 79. minuti pobijedili 5:3 i razveselili svoje navijače. 31 bod Rudara u prvenstvu, Mladost je ostala na 17.