3. ŽNL: Prigorski derbi Mladosti i Radničkog u Carevdaru završio bez pobjednika

3. studenoga 2019. Autor: prigorski.hr Križevci 3. ŽNL: Prigorski derbi Mladosti i Radničkog u Carevdaru završio bez pobjednika


MLADOST C – RADNIČKI 2:2 (2:0)

CAREVDAR – Igralište Mladosti. SUDAC: Vladimir Bukvić. DELEGAT: Miljenko Novoselić. STRIJELCI: 1:0 Jurčević 829, 11m), 2:0 Sakač (44), 2:1 Vajčner (65), 2:2 Došen (72).

MLADOST: Belužić, Sakač (od 66. Drk), Ščuric, Jurčević, Gudec, Balić, Bradić, Balić, Ostojčić, Jasek, Jakopović, Stovrag. PREDSTAVNIK KLUBA: Mirko Sokolić.

RADNIČKI: Vajčner, Šporčić (od 46. Kos), Ljubaj, Sekelj, Fulir, Glojnarić (od 87. Gudić T.), Biljan (od 37. Gudić M.), Došen, Močan, Martinčić, Koprić. PREDSTAVNIK KLUBA: Stjepan Nemčić.

Bio je to pravi derbi susret. Domaćin puno konkretniji što na kraju i kapitalizira nakon neopreznog igranja rukom Šporčića u kaznenom prostoru. Sudac Bukvić pokazuje na bijelu točku, a siguran je bio s bijele točke Jurčević. Nakon toga Mladost dolazi ostvaruje i igračku prednost i rezultatsku koju je podebljao Sakač. Naime, isključenje je kod Radničkog “zaslužio” Sekelj.

Izgledalo je da se gosti teško iz ovoga mogu vratiti. No, stara poslovica kaže lopta je okrugla, a što se na štetu domaćina i ostvarilo. Naime, prvo je iz kaznenog udarca zaostatak gostiju smanjio vratar Vajčner, da bi Došen iz nevjerovatnih 40-ak metara izjednačio i postavio konačan rezultat od 2:2. Spomenimo da je u samoj završnici pocrvenio Gudec kod Caravdara, koji je u tim trenucima imao i stativu i gredu, ali se rezultat nije mijenjao.

OSTALI REZULTATI: Jedinstvo – Sokol 2:2, Sabarija – Mičetinac 0:2, Udarnik – ratar 5:2, Graničar NV – Prigorje 3:4, Rudar B – Zagorec 6:1, Rasinja – GOŠK 0:2.

dp/prigorski.hr

Facebook Comments