3. HNL SJEVER Radnik u Virovitici, Tehničar domaćin Varteksu, a Graničar putuje u Orahovicu

11. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport 3. HNL SJEVER Radnik u Virovitici, Tehničar domaćin Varteksu, a Graničar putuje u Orahovicu


U subotu su na rsporedu susreti 17. kola 3. HNL Sjever. Nakon odlične partije protiv Papuka na križevačkom gradskom stadionu, momčad Radnika putuje na vrlo teško gotovanje u Viroviticu k  istoimenom domaćinu. Iako je križevačka momčad jesenas deklasirala Virovitičane u Križevcima, statistika nije baš naklonjena Puregerima u Virovitici, gdje je domaćin zadnjih godina uvijek izvukao pozitivan rezultat.

Tahničar nakon poraza od Poleta popravak traži protiv neugodnog Varteksa, koji je samo na bod od Tehničara. Svakako susret koji će mnogo toga usmjeriti u gornjem dijelu tablice. Đurđevački Graničar nikako na zelenu granu s bodovima. Nova prilika im se ukazuje protiv Papuka u Orahovici.

Podravac pak na domaćem terenu u Virju dočekuje drugoplasirani Polet, dok će vodeća Mladost na megdan u Mursko Središće k Rudaru. Momčad Bjelovara na krilima pobjede dočekuje pretposljednju Podravinu iz Ludbrega.

Svi susreti igraju se u 15.30 sati.

Facebook Comments