3. HNL SJEVER Radnik Križevci na dalekom i teškom gostovanju u Orahovici | Derbi Tehničara i Mladosti

15. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport 3. HNL SJEVER Radnik Križevci na dalekom i teškom gostovanju u Orahovici | Derbi Tehničara i Mladosti


U subotu su od 15 sati na rasporedu susreti 9. kola 3. HNL Sjever. Derbi kola igra se u Cvetkovcu, gdje domaći Tehničar dočekuje vodeću momčad Mladosti iz Ždralova.

Tehničar je treći sa 16 bodova, kao i Radnik Križevci, koji je na drugom mjestu, dok su Ždralovi prvi s bodom više. Susret je značajan za obje momčadi iz nekoliko razloga. Naime, prilila je to Tehničaru da nastavi i dalje niz bez poraza, dok je momčadi Mladosti prilika za prekid jednog crnog niza, a ujedno i debitantska utakmica Mladena Frančića na klupi momčadi s Brda.

Radnik Križevci također je pod vodstvom Dražena Kemenovića u pozitivnom naletu, ali Križevčane čeka težak susret u Orahovici, gdje ih ugošćuje Papuk, koji, uz dosta oscilacija, se pokazuje kao prilično ozbiljna momčad i gazda na svojem terenu.

U Ludbregu Podravina će ugostiti đurđevački Graničar, dok je Podravac u lovu na prve bodove pod vodstvom novog trenera Luke Kozića. Naime na Sportski park u Virje dolazi neugodna Virovitica.

U Svetom Martinu na Muri igra se županijski derbi u kojem Polet dočekuje Rudara iz Murskog Središća, a ujedno se očekuje i nastavak Poletove momčadi u pohodu na vrh tablice.  Bjelovar dočekuje na domaćem terenu Varteks.

tablica