Svi klubovi 3. HNL sjever polako slažu kadrovsku križaljku za nadolazeću sezonu odnosno skorašnji početak priprema. Gotovo na kapaljku cure informacije iz križevačkog trećeligaša Radnika.

Jučer je objavljeno na stranicama Borca iz Imbriovca kako im je pristupio Radnikov Žarko Bastašić, koji Križevce napušta nakon pet godina i vraća se u Imbriovec, koji je sada friški četvrtoligaš.

Doznajmo kako se u klub nakon polusezone vratio Karlo Kraljić, koji je proljetos nastupao za carevdarsku Mladost, budući da mu je u fokusu bio završetak fakulteta, tako da nije mogao u tom dijelu prvenstva preuzeti obveze koje zahtjeva 3. HNL.

-S Karlom je bila i definirana takva situacija, tako da je očekivano da se vratio. Što se tiče Žarka, mogu mu zahvaliti za ovih pet godina koje je proveo u našem klubu, ali isto tako on već duže vrijeme gaji želju da ode, tako da je došlo vrijeme da se pozdravi s nama, budući da mu je već polako bilo opterećenje ova razina koju naš klub zahtjeva od svojih igrača. Nadam se, ako ništa drugo, da smo dobili novog navijača. -kazao je tajnik Dejan Pernjak.

 

Također, Pernjak je napomenuo kako će biti još kadrovski promjena, ali o tome još ne može dati informacije, budući da se još uvijek vode razgovori, kako s igračima iz klub, na koje se računa, za daljnji nastavak suradnje, tako i s potencijalnim novim licima.

Početak priprema kreće se oko 10. srpnja.

žip/prigorski.hr