3. HNL SJEVER Radnik dočekuje Papuk, Koprivnica Podravinu, a Podravac Međimurje

16. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Lokalni sport 3. HNL SJEVER Radnik dočekuje Papuk, Koprivnica Podravinu, a Podravac Međimurje


U subotu su na rasporedu susreti 5. kola 3. HNL sjever. Nakon poraza u Ždralovima, momčad Radnika u Križevcima će ugostiti uvijek neugodni momčad Papuka iz Orahovice, čiji je nastup u ovogodišnjem izdanju lige bio upitan, ali je ipak postignut zajednički jezik dionika te Papuk i dalje plovi trećeligaškim vodama.

Križevčani će pošto poto ići po novi pozitivni rezultat, ali u tom pohodu idu bez svojeg ponajboljeg igrača Krunoslava Srbljinovića, koji je u Ždralovima pocrvenio, zbog neprimjerene reakcije, koja je bila, ipak, uzrokovana lakrdijom suca Ivan Slunjskog, a o čemu smo već pisali ovdje. No, nećemo više o sucima velikih ambicija, a malih mogućnosti.

Podravac u Vriju ne čeka nimalo lagan zadatak. Naime, u goste im dolazi čakovečko Međimurje, koje traži povratak u drugoligašku elitu. Mladost Ždralovi, nakon svojeg “velebnog” uspjeha protiv mrskih im Križevaca, putuju u Viroviticu, koja već godinama je neugodan suparnik na domaćem travnjaku.

Koprivnica će ponovo igrati u novom terminu. Ovoga puta, zbog domaćinstva Slavena Belupa, Koprivničanci svoj susret s ludbreškom Podravinom odigrat će u nedjelju na Apašu.

Nakon teškog poraza od Poleta, od čak 11:0 momčad Rudara čeka domaćinski susret protiv Varteksa, dok Polet putuje u Bjelovar.

tablica 3. hnl sjever

bz/prigorski.hr