3. HNL SJEVER Neočekivani poraz Ždralova u Murskom Središću; zakomplicirala se borba za vrh

7. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Lokalni sport 3. HNL SJEVER Neočekivani poraz Ždralova u Murskom Središću; zakomplicirala se borba za vrh

Arhivska fotografija


Danas je odigrana zaostala utakmica 13. kola 3. HNL Sjever, a u kojoj su snage u Murskom Središću odmjerili Rudar i vodeći sastav lige Mladost iz Ždralova.

Rudari su nadjačali Mladost s 2:0, a strijelci su bili Leonard Mesarić u 65. i Filip Škvorc u 88. minuti susreta. S obzirom na igrački kadar i ambiciju momčadi iz Ždralova rezultat neočekivan, a s druge strane možda i neiznenađujući, budući da Mladost još nije pružila pravu partiju ovog proljeća s obzirom na igračka imena. Da je tome tako potvrđuje i susret od subote u kojem su bez pogodaka odigrali s ludbreškom Podravinom, a kolo prije toga s mršavih 1:0 pobijedili su Papuk iz Orahovice.

Međutim, gledajući prethodno kolo, vodeća trojka je kiksala. Tako se pobjedom nad Radnikom i Tehničar uključio u borbu za sam vrh. Naime, u tom susretu križevački Radnik je ispustio vodstvo i tako propustio se odvojiti. S druge strane kiksao je i Polet protiv fenjeraša Podravca te su prvi tri momčadi unutar četiri boda, što svakako čini prvenstvo zanimljivijim i interesantniji.

No, bez obzira na sve i s obzirom na ambicije Mladosti iz Ždralova današnji susret je alarm za uzbunu i ozbiljno buđenje igračkog i trenerskog kadra na Brdu.

3. hnl sjever tablica

Facebook Comments