3. HNL SJEVER Križevčani u Varaždinu, Tehničar u Svetom Martinu na Muri, Graničar domaćin Rudaru

17. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport 3. HNL SJEVER Križevčani u Varaždinu, Tehničar u Svetom Martinu na Muri, Graničar domaćin Rudaru


U subotu su na rasporedu susreti 5. kola 3. HNL Sjever. Momčad Radnika Križevci nakon Kemenovićeva vatrenog krštenja protiv Poleta, putuje u Varaždin, gdje će se sastati s Varteksom, a koji je u nizu od dva poraza i zasigurno će ići na sve ili ništa pred domaćom publikom.

Nakon tri remija, prvu pobjedu je u prošlom kolu upisao i Tehničar, koji putuje na teško gostovanje u Sveti Martin na Muri kod Poleta, koji je pak jučer odigra zaostali pripremni susret protiv Papuka i upisao pobjedu od 3:2.

Graničar na ŠRC “Vlado Leščan Duspe” ugostiti će Rudar iz Murskog Središća, dok Papuk čega novo teško domaćinstvo. Naime, u Orahovicu stiže furiozna Mladost iz Ždralova, koja je nezaustavljiva ove sezone.

Podravina će bodove tražiti na domaćem travnjaku protiv Virovitice, dok se u Bjelovar igra derbi začelja, a u kojem se sastaju istoimeni domaćin i virovski Podravac.

3. hnl sjever tablica