20. kolo 1. ŽNL Kc-kž županije// Zdravko Eršetić, trener Lipe iz Hlebina: Ako netko nešto stvarno hoće i potrudi se, onda se i rezultati vide

26. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Lokalni sport 20. kolo 1. ŽNL Kc-kž županije// Zdravko Eršetić, trener Lipe iz Hlebina: Ako netko nešto stvarno hoće i potrudi se, onda se i rezultati vide


Ovog vikenda na rasporedu je 20. kolo 1.ŽNL Koprivničko-križevačke županije.

Osim derbija svih derbija Koprivničko – križevačkih županijskih liga između dva velikana, Tomislava iz Drnja i Borca iz Imbriovca, ovog je vikenda pregršt zanimljivih utakmica. Jedna od njih je i derbi gornje polovice tablice između petoplasiranog Osvita iz Đelekovca i šestoplasirane Lipe iz Hlebina. Obje momčadi imaju 34 bodova.

Zdravko Eršetić, trener nogometnog kluba Lipe iz Hlebina kazao je kako su u proljetnom djelu sezone od odigranih šest utakmica, četiri pobijedili te jednu odigrali neriješeno i jednu izgubili. Naglasio je kako je ovo odličan skor.

– Moramo biti zadovoljni s trenutnom formom. Momčad dobro funkcionira, za sada je dobro, motiva imamo. Prošlo smo kolo uspjeli pobijediti uvijek neugodne domaćine Novigradsku Dravu, tako da sam jako zadovoljan s igrom, ali i s rezultatom. Ovog vikenda igramo protiv Osvita, koji ima dva vrhunska napadača. Morat ćemo igrati skoncentrirano i oprezno. Smatram da će biti dobra i borbena utakmica – naglasio je Eršetić.

Momčad Lipe trenutno se nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s istim brojem bodova kao i petoplasirani Osvit i četvrtoplasirano Bratstvo te sa samo dva boda zaostatka za trećeplasiranim Tomislavom Radnik.

– Trenutačna pozicija na tablici je odličan, ovo je možda čak i bolji od očekivanog rezultata na početku godine. Ako netko nešto stvarno hoće, i potrudi se da koliko može onda se i rezultati vide, tako je i s nama – naglasio je Eršetić.

Do kraja prvenstva ima jako puno utakmica naglasio je Eršetić, te rekao kako bi u klubu bili zadovoljni plasmanom do osmog mjesta.

– S obzirom na to da smo novi u ligi, smatram da bi do osmog mjesta bilo zadovoljavajuć plasman. Na početku godine zacrtali smo si planove da budemo unutar prvih 10 momčadi. Kako smo dobro otvorili sezonu i nastavili s dobrim igrama, smatram da bi zadovoljavajući plasman bio do osmog mjesta. Naravno, ako nam se pruži prilika probat ćemo biti što bliže vrhu ljestvice – zaključio je Eršetić.

prigorski.hr

Facebook Comments