Ove nedjelje počinje 2. ROBIN LJETNO KINO na Nemčiću. U organizaciji grada Križevaca i Pučkog otvorenog učilišta Križevci te pod sponzorstvom Robin trgovina, tijekom cijelog ljeta moći ćete uživati uz filmske večeri petkom od 20:30 sati.

– Iznimno nam je drago što će naši sugrađani drugu godinu za redom zajedno moći gledati hit filmove na otvorenom. Pozivam sve sugrađanke i sugrađane da dođu na Nemčić, podrže ovaj projekt i uživaju u kinu pod zvjezdanim nebom! – rekao je  Danijel Šaško, dogradonačelnik Križevaca.

Otvorenje Robin ljetnog kina, uz veliki zabavan dječji event, bit će ove nedjelje 30.6. od 17:00 kada će se najmlađi proveseliti u dvorcu i toboganu za skakanje, sjediti u divovskim stolicama, plesati s maskotama, imati mogućnost da im se na lice nacrtaju najdraži likovi, sudjelovati u renesansnim natjecateljskim igrama, a za uspomenu ponijeti i cool fotke s prijateljima iz fotkaonice. U 21:00  gledat će se crtić Hotel Translyvania 3: Praznici počinju. Prvi od četiri crtića koliko će ih ove godine biti prikazano.

– Ove godine dodali smo dvije projekcije te imamo ukupno 10 besplatnih projekcija. Veseli nas što smo uspjeli osigurati prikazivanje i dva hit filma iz prošle godine, Bohemian Rhapsody o Freddy Mercuryu i grupi Queen te A star is Born s Lady Gagom i Bradley Cooperom s kojim zatvaramo ovogodišnje ljetno kino. Sve projekcije i sadržaj povodom otvorenja kina, pod zvjezdanim križevačkim nebom su besplatne te se nadamo kako će posjetitelji biti zadovoljni ovogodišnjim odabirom filmova – rekal je Željka Šunjić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci.

Raspored projekcija:

Kako biste uživali u super zvuku i slici tu je K.V.A.R.K. U slučaju kiše projekcije će se održati u kinu Kalnik!

prigorski.hr