RADNIK KRIŽEVCI-PRIJATELJI 6:4

KRIŽEVCI – Gradski stadion. SUDAC: Josip Šantek

RADNIK KRIŽEVCI: Paiva, Vukić, Tihelka L., Srbljinović M., Mladen H., Mladen M., Koprić, Stubičan, Tihelka M., Srbljinović K. IZBORNIK: Matija Međimorec.

PRIJATELJI: Hendija, Barbarić, Bagarić, Cetina, Matoš, Matošević, Novosel, Jugović, Štignjedec, Krog. IZBORNIK: Tomislav Havojić.

STRIJELCI: Mladen H. 2, Mladen M., Tihelka M., Tihelka L i Stubičan za Radnik. Havojić, Krog, Matoš i Bagarić za Prijatelje.

Po petnaesti puta na gradskom stadionu u Križevcima odigran je memorijalni susret za tragično preminulog Tihomira Matoića Tiše, a koji je ubijen 2009. godine u stravičnom zločinu koji je šokirao Križevce. Utakmicu je organizirao Tomislav Havojić u suradnji s matičnim klubom Radnikom Križevci, a zaigrali su mnogi bivši suigrači pokojnog Matoića.

Nogomet je počeo igrati u školi nogometa NK “Križevci” s 8 godina. Prošao je sve uzrasne kategorije do starijih pionira. Igrao je u reprezentaciji Središta Varaždin, bio na turnirima u Weizu, Milanu, Manchesteru itd. Bio je jedan od najboljih igrača u svojoj generaciji, a posebno priznanje doživio je pozivom iz NK “Dinama” da karijeru nastavi u Maksimiru. S kadetima Dinama 2006. godine osvaja 1. mjesto na prvenstvu Hrvatske, kao i Hrvatski nogometni kup. Zbog ozljede odlazi iz Dinama u NK “Polet” iz Buševca, da bi se potom vratio u Križevce.

Nogomet memorijal tihomir matoic tiso02 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso03 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso04 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso05 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso06 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso07 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso08 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso09 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso10 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso11 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso12 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso13 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso14 Nogomet memorijal tihomir matoic tiso15