U dobrom raspoloženju i uz degustacije koje su razveselile brojne kupce već prvog dana, s radom je krenula Robin trgovina 49, na adresi Zrinski Topolovac 274 B u Zrinskom Topolovcu. Radi se o prvom Robin marketu na području Bjelovarsko – bilogorske županije, koji će raditi svakodnevno od 6 do 21 sat, osim nedjeljom, blagdanom i praznikom kada je radno vrijeme od 7 do 18 sati.

Uz veliki izbor rashlađenih pića, suhomesnatih proizvoda, friškog kruha i peciva Robin pekare, svježeg mesa, svježeg voća i povrća te ostatka prehrambenog asortimana i kućanskih potrepština, i na ovoj lokaciji simpatične zaposlenice Robin trgovina, radit će popularne dnevno svježe sendviče već od 4,99 kuna.

Iako je prije dva tjedna u Cirkveni otvoren dosad najveći Robin market, može se reći kako je i ovaj market novi iskorak u poslovanju poduzeća jer je prvi na prostoru Bjelovarsko – bilogorske županije pa su tako sada Robin trgovine prisutne u čak tri županije. Novi Robin market prostire se na preko 90 metara kvadratnih te nudi bogat i raznovrstan asortiman proizvoda za svako kućanstvo.

«Već godinama kontinuirano radimo na otvaranju novih prodajnih mjesta te se trudimo da novi Robin marketi budu locirani u mjestima u kojima postoji potreba lokalnog stanovništva za trgovinom u kojoj će moći obaviti kvalitetnu i povoljnu kupovinu. Vjerujemo kako će Robin market na dobro znanoj lokaciji sa širokim izborom povoljnih proizvoda te prepoznatljivom ljubaznošću Robin tima, biti dobro prihvaćen i u Zrinskom Topolovcu i da će se svi naši kupci u njega rado i s razlogom vraćati! », rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Iz Robin trgovina su uz redovite dvotjedne i mjesečne akcijske ponude, posebno za nove vjerne kupce, pripremili nekoliko atraktivnih akcijskih proizvoda povodom otvorenja Robin trgovine 49 koje vrijede od 17. do 20. srpnja ili do isteka zaliha pa ako ste u mogućnosti, svakako navratite u novi Robin market u Zrinskom Topolovcu!