sestra pavla

VIDEO Sestra Pavla poručila “Vatrenima” iz Križevaca: Dečki budite ono što ste bili do sada – ponizni, strpljivi, a iznad svega uporni!

Cijela Hrvatska proteklih tjedana svim srcem bodri “Vatrene”. Među brojnim navijačima u kockastim dresovima u Križevcima smo primijetili časnu sestru koja je u znak podrške nacionalnoj nogometnoj vrsti odjenula hrvatski dres i kockaste čarape. Razgovarali smo sa sestrom Pavlom Ađagom, voditeljicom Dječjeg vrtića sv. Josipa u Križevcima.

sestra pavla

Sestra Pavla rekla je kako je rodom iz Novog Travnika, a dvije godine je u Križevcima. -Posebni su navijači i u Novom Travniku i oni će dati srce za naše dečke – rekla je sestra Pavla i pozdravila sve u Lijepoj našoj i izvan Hrvatske.

– Poseban pozdrav našim “Vatrenim”, “Vatrenim” i jako dobrim nogometašima. Nadamo se i vjerujemo da će u nedjelju biti prvaci svijeta. Dečki budite ono što ste bili do sada – ponizni, strpljivi, a iznad svega uporni i tvrdoglavi. Bez obzira na sve vjerujemo da ćete biti naši prvaci! Svi vas u Hrvatskoj rado očekujemo i bez obzira kakva će biti medalja, vi ste naši zlatni, zlatni dečki!

pavla

Hrvatski narod vidi koliko volimo jedni druge i možemo biti složni. Samo nam treba poticaj i željela bi poručiti kako poniznost osvaja svijet. Bog se uvijek protivi oholima. Naši dečki su zaista ponizni i vrijedni svake pobjede – poručila je sestra Pavla iz Križevaca.

sestra pavla

prigorski.hr

foto/video: prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Davor Puklavec/PIXSELL

Optužni prijedlozi aktivistima koji su bacali jaja na zgradu Ministarstva zdravstva

Nakon zaprimljene dojave, jučer 14. kolovoza oko 14.25 sati, da netko jajima gađa zgradu Ministarstva …

djecji svijet

USPJEŠNA KRIŽEVAČKA OBRTNICA Martina Marenčić – Lukinović – vlasnica simpatične trgovine “Dječji svijet”

Da je obrtnik biti lako, obrtnik bi bio svak’o! Upravo s ovom rečenicom složila bi …