Osma ‘Dubrovačka trpeza’ održana je u nedjelju na Stradunu u sklopu 4. Good Food Festivala, a okupila je 42 izlagača iz dubrovačkih ugostiteljskih objekata, hotela, slastičarni, pekara, vinarija i pivovare.

Na velikoj trpezi svojim specijalitetima predstavili su se brojni dubrovački hoteli i restorani, pekari, slastičari i ugostitelji, ali i konavoski i pelješki vinari. Svoje kulinarsko umijeće stolom prepunim ukusne hrane predstavio je i Križevčanin Slavko Švagelj koji radi kao šef kuhinje u luksuznom restoranu u centru Dubrovnika “Congo”.

Prikupljeno je 64.500 kuna za Udrugu Poseban prijatelj – ”Sigurno do odredišta” te Udrugu za školovanje pasa vodiča i mobilitet, Klub korisnika pasa vodiča Dubrovnik. Pogledajte stol majstora kuhinje, Slavka Švagelja.

trpeza3trpeza1trpezatrpeza6trpeza2trpeza4

prigorski.hr