Živi zid i Promijenimo Hrvatsku predstavili program za predstojeće parlamentarne izbore

16. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Živi zid i Promijenimo Hrvatsku predstavili program za predstojeće parlamentarne izbore

Josip Regović/PIXSELL


Na konferenciji za medije u subotu je predstavljena koalicija Živog zida i stranke Promijenimo Hrvatsku te je predstavljen plan programa za predstojeće parlamentarne izbore.

Saborski zastupnik i predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović pozvao je na okupljanje.

-Pozivamo sve političke stranke, udruge i pojedince s namjerom sudjelovanja na parlamentarnim izborima i preuzimanju političke vlasti kako bi se proveli ključni programski ciljevi za preporod hrvatskog gospodartsva države i društva.

U projektu mogu sudjelovati svi koji mogu prihvatiti ciljeve važnih za revitalizaciju Hrvatske. Prijeti nam razgradnja države. Predstavljat ćemo u narednim danima naše nove članove koalicije. Želimo okupiti ljude koji su pošteni, stručni i koji u sebi imaju duha za promjene.

Okupiti se mogu i oni koji su pripadali drugim strankama, ali su bili pošteni i stručni – poručio je Lovrinović.

Ivan Vilibor Sinčić kazao je kako će parlamentarni izbori biti brzo zato što u drugoj polovici godine počinje početak kolapsa. -2020. godina je kritična godina za hrvatsko društvo – poručio je Sinčić.

Facebook Comments