Vulin oštro o hrvatskom predsjedniku: ‘Milanović je jedan od najglupljih hrvatskih političara’

21. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Hrvatska Vulin oštro o hrvatskom predsjedniku: ‘Milanović je jedan od najglupljih hrvatskih političara’

Foto: Miloš Tešić/ATAImages


“U Hrvatskoj se političari dijele na otvorene i prikrivene ustaše”, odgovorio je danas srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji je rekao da je najteža stvar oko pristupanja Srbije Europskoj uniji to što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić “bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih” te da smatra to preprekom, piše Tanjug.rs.

Vulin je rekao da je Milanović, ne znajući da ga se snima, “ponosno priznao svoje ustaške korijene na sastanku s takozvanim braniteljima, te dokazao da pripada skrivenim sljedbenicima ustaškog pokreta”.

“Ali dokazao je da je jedan od najglupljih hrvatskih političara kada je pokušao zatvoriti granice sa Srbijom 2015. godine, a to potvrđuje svaki dan kada napada Srbiju i Vučića”, dodao je Vulin, prenose vijesti.hr

Milanović je ranije ocijenio da Srbija “nema jaku namjeru” ući u EU te rekao da smatra preprekom to što je srpski predsjednik Aleksandar Vučić “bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih”.