­čÄŽ Bili smo s vatrogascima iz Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źke ┼żupanije na jednom o┼íte─çenom krovu u Glini

13. sije─Źnja 2021. Autor: prigorski.hr Hrvatska ­čÄŽ Bili smo s vatrogascima iz Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źke ┼żupanije na jednom o┼íte─çenom krovu u Glini


Na podru─Źje grada Gline uputila se peta smjena ┼żupanijskih vatrogasaca pod zapovijedanjem zapovjednika Vatrogasne zajednice Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źke ┼żupanije Zvonimira Habijana.

┼Żupanijske vatrogasne snage pomo─çi ─çe u saniranju o┼íte─çenih krovi┼íta stradalih u razornom potresu koji je pogodio podru─Źje Sisa─Źko-moslava─Źke ┼żupanije.

PRO_8215

Na teren je upu─çeno 17 vatrogasca i tri kombi vozila, a formirane su tri radne skupine. Ova je smjena organizirana na na─Źin da svako po┼żarno podru─Źje Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źke ┼żupanije osigura nekoliko vatrogasaca i kombi vozilo, a u ispomo─çi sudjeluju vatrogasci iz DVD-a Srednji Dubovec, DVD-a Cirkvena, DVD-a Koprivni─Źki Ivanec, DVD-a Pustakovec, DVD-a Glogovac, DVD-a Nova─Źka, DVD-a Novigrad Podravski, DVD-a Prugovac, DVD-a Ferdinandovac, DVD-a ─Éur─Ĺevac i DVD-a Kalinovac.

PRO_8234

Po dolasku u Glinu, ┼żupanijski su vatrogasci stavljeni na raspolaganje Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Gline, a ukoliko se uka┼że potreba, u pripremi su i dodatne vatrogasne snage koje ─çe ┼żurno biti upu─çene na ugro┼żeno podru─Źje.

PRO_8240PRO_8208

Bili smo u Glini s vatrogascima i zabilje┼żili djeli─ç jedne njihove intervencije na krovu u Ulici Stjepana i Antuna Radi─ça.

Facebook Comments