Bili smo kod njih večer nakon Nove godine. Sjedili smo i pričali i sve je bilo u redu. U noći oko pola tri nazvao me šogor Željko i rekao mi da je Ivana preminula. Zaspala je i više se nije probudila. Imala je samo 41 godinu, kroz suze je ispričala Katarina Tobijaš, šogorica preminule Ivane za 24sata.

Ova majka iza sebe je ostavila neutješnog supruga i tri sina, još školarce. Javnosti je postala poznata nakon što je 14. lipnja 2010. u jutarnjim satima u pakračkoj bolnici rodila sina teškog 6280 grama i dugačkog 56 centimetara. Kao i dvojicu starijih sinova, na svijet ga je donijela carskim rezom i nije mogla zamisliti da će završiti u novinama i biti najpoznatija beba u Hrvatskoj.

– Očekivala sam da ću roditi veću bebu, tjedan dana prije porođaja bio je težak pet kilograma, ali baš tako veliku, to nisam mogla ni sanjati. Od prvog dana nosio je robicu veličine za tromjesečne bebe. Pripremili smo pelene, ali su mu bile male, morali smo kupiti veće – prisjetila se nedavno mama Ivana.

Sa srčanim problemima borila se godinama i uredno kontrolirala. Pazila je na sebe i na zdravlje najviše zbog sinova koje je beskrajno voljela i silno se trudila oko njih te supruga Željka, s kojim je bila u sretnom braku. Sa svojom malom skladnom obitelji dočekala je i 2023. godinu, od nje očekivala puno te se veselila životu i mnoštvu planova koje je imala. Samo tri dana kasnije zauvijek je zaspala i iza sebe ostavila veliku prazninu, piše 24sata.

Svi koji mogu i žele pomoći ocu Željku da što prije sastavi komadiće svoga života i krene naprijed mogu to učiniti uplatom na račun otvoren kod Privredne banke Zagreb:

Željko Tobijaš, Novska,

Tekući račun u eurima:

IBAN:
HR83 2340 0093 2043 4659 3

SWIFT adresa (BIC):
PBZGHR2