Na istoku zemlje dezinficiraju sve klupe u gradskom parku, koševe za otpatke i svu komunalnu opremu

21. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Na istoku zemlje dezinficiraju sve klupe u gradskom parku, koševe za otpatke i svu komunalnu opremu

Ilustracija (Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL)


U samoizolaciji u Vinkovcima je 98 osoba, a kao i u cijeloj Vukovarsko-srijemskoj županiiji nema zaraženih koronavirusom, potvrdio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić na čiju su inicijativu u subotu djelatnici Veterinarske ambulante Vinkovci dezinficirali svu komunalnu opremu u središtu grada.

“Pokušavamo i na ovaj način zaštiti zdravlje naših sugrađana te ćemo dezinficirati sve klupe u gradskom parku, koševe za otpatke, sjedeća mjesta oko naše fontane i svu ostalu komunalnu opremu”, kazao je Bosančić pozvavši građane Vinkovaca da se pridržavaju propisanih mjera te se ne okupljaju i što manje izlaze iz svojih domova.

Po njegovim riječima, u samoizolaciji u Vinkovcima je 98 osoba, a nema zaraženih koronavirusom što je stanje koje pruža optimizam, ali da bi ono takvim i ostalo moraju svi građani dati svoj maksimum.

Bosančić je zahvalio i medijima koji šire korisne informacije za građane.

“Danas je u Vinkovcima lijepo vrijeme i 20 stupnjeva u zraku, ali moramo se držati preporuka da se ne okupljamo i ne izlazimo previše. Ostanimo doma i tako ćemo se najbolje zaštiti”, poručio je Bosančić rekavši kako će djelatnici Policijske postaje Vinkovci pojačano provoditi kontrole po gradu kako bi spriječila okupljanja građana posebice mladih.

(Hina)

Facebook Comments