Tko je napadač s Markova trga? ‘Kada bi zavirio u čašicu pucao bi s balkona iz kalašnjikova i vikao “nema dosta vrba koliko ima Srba”.

12. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Tko je napadač s Markova trga? ‘Kada bi zavirio u čašicu pucao bi s balkona iz kalašnjikova i vikao “nema dosta vrba koliko ima Srba”.

Foto: Robert Anić/PIXSELL


Napadač koji je u ponedjeljak ujutro na Markovom trgu otvorio vatru na policajca i zgradu Vlade, a zatim počinio samoubojstvo na Jabukovcu, je 22-godišnji Danijel Bezuk, javlja RTL.

”Dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljudskih vrijednosti bez odgovornosti”, napisao je na svom Facebook profilu neposredno prije krvavog pohoda.

Kako RTL.hr doznaje otac mu je bio branitelj. Danijel ima još dvojicu braće.

Susjedi svjedoče da je bio sklon alkoholu, a kada bi zavirio u čašicu, pucao bi s balkona iz kalašnjikova i vikao “nema dosta vrba koliko ima Srba”.

”Moj brat je bio pet godina u ratu. Istina je da je volio popiti, ali mi već godinama nismo u bliskim odnosima zbog imovinskopravnih odnosa. Žao mi je zbog Danijela i čudi me da je to napravio jer mu je i otac, moj brat, bio policajac prije rata”, kazao nam je u telefonskom razgovoru Danijelov stric.

Facebook Comments