TAJANSTVENI DONATOR ‘Dobar dan, ovo je za vas. Tu vam je kuverta s pet tisuća kuna’

14. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Hrvatska TAJANSTVENI DONATOR ‘Dobar dan, ovo je za vas. Tu vam je kuverta s pet tisuća kuna’


“Dobar dan, ovo je za vas. Tu vam je kuverta s pet tisuća kuna. Imate li djece? Imate. Odlično, i za njih smo ponijeli slatkiša, da ih malo uveselimo. Nemamo puno vremena, moramo dalje”, kazali su tajanstveni muškarci obitelji Batinić iz sela Strašnik nedaleko od Petrinje.

Kako piše Jutarnji.hr scena se dogodila pred očima njihovih reportera koji su zajedno sa spomenutom obitelji ostali u čudu dok su promatrali nepoznate muškarce kako su odjurili zasnježenim cestama.

Ne žele u medije, a dok ih susreću kod druge kuće, na kapaljku im daju samo poneku informaciju.

“Dobili smo veliku donaciju od jednog čovjeka koji živi u Njemačkoj. Zamolio nas je da novac razvezemo po selima. Svaka obitelj dobit će kuvertu, gledamo gdje je najpotrebnije. Mislim da ćemo obići 45 ili 46 kuća. Donator želi biti anoniman, ali svjestan je koliko je ovo područje pogođeno i pokušava pomoći”, otkrio im je muškarac koji se ne želi predstaviti.

Donator, koji je na kuvertama samo napisao “Dar”, odvojio je 230.000 kuna za pomoć ovim ljudima. Svi su mu beskrajno zahvalni.

Kako je Jutarnji.hr neslužbeno doznao, donaciju je poslao Giuseppe Nardi, predsjednik Uprave njemačke farmaceutske kompanije Dr. Theiss i vlasnik hrvatske podružnice Naturprodukt.

Facebook Comments