Stranka s Imenom i Prezimenom predstavila planove i ljude za predstojeće izbore

24. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Stranka s Imenom i Prezimenom predstavila planove i ljude za predstojeće izbore

Luka Stanzl/PIXSELL


ZAGREB -Stranka s Imenom i Prezimenom predstavila je u nedjelju dio svojih članova, koji su istaknuli kako žele u zdravstvu ubrzali liste čekanja, smanjiti broj jedinica lokalne samouprave i suzbiti korupciju prevencijom.

Najpoznatija imena ove političke opcije koja će biti na listama za Sabor su Ivan Kovačić, Dalija Orešković, Ante Pranić, Josip Budimir i Boro Nogalo.

Kovačić je rekao kako je snaga u običnim ljudima priznatim u svojoj struci, ljudima s imenom i prezimenom. -Programska tijela su najveća tijela u stranci – poručio je.

Nogalo je istaknuo kako dug u zdravstvu nikad nije bio veći.- Ni jedan ravnatelj bolnice ni jedan voditelj odjela e bi mogao raditi u privatnom sustvu – rekao je aludirajući na politička kadroviranja.

Budimir je istaknuo kako 555 lokalnih jedinica treba smanjiti na 111. -županije su se pokazale besmislenima i koje samo transferiraju državni novac – poručio je.

Orešković je napomenula kako je odabir glavne državne odvjetnice odrađen u netransparentnoj proceduri.

Facebook Comments