Predsjednik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Sabora┬áMiroslav ┼ákoro┬ána svom se Facebook profilu u srijedu videozapisom┬ájavio iz samoizolacije, pi┼íe ve─Źernji.hr

Kazao je kako je zajedno s obitelji uspje┼íno prebolio COVID-19, apelirao je na sve gra─Ĺane da ┼ítite svoje zdravlje i zdravlje drugih, a na kraju govora osvrnuo se satiri─Źno i na politi─Źku zbilju odnosno na aferu Janaf.

“Nakon vi┼íetjednog izbivanja iz javnog ┼żivota zbog┬áborbe s koronavirusom ┼żelim vas sve skupa pozdraviti i re─çi da sam zajedno s ─Źlanovima obitelji pobijedio┬ávirus. To zna─Źi da ─çemo se uskoro vidjeti u javnom prostoru. ┼Żelim i zahvaliti svima koji su mi se javljali i slali dobre ┼żelje. Nije ovo laka bolest, zato se pazite i ─Źuvajte – poru─Źio je.

Dodao je kako se svi zajedno borimo protiv ne─Źega ┼íto je dovoljno neistra┼żeno i ┼íto mo┼że biti pogubno za odre─Ĺene dobne skupine.

– ┼áto se ti─Źe politi─Źkog ┼żivota, vidjeli ste u ovih nekoliko tjedana da je Domovinski pokret u Saboru pokrenuo interpelaciju, a ┼íto je za posljedicu imalo otvorenu i konstruktivnu raspravu u kojoj se snagom argumenata govori o stvarima koje ti┼íte sve┬ánas. ┼Żelim ─Źestitati svim ljudima koji su sudjelovali u toj raspravi, a posebice Domovinskom pokretu koji je pokazao u samo nekoliko mjeseci da uistinu jest tre─ça politi─Źka snaga u Hrvatskoj – napomenuo je.