Razvojna agencija Zagrebačke županije objavila javni poziv za dodjelu potpora za samozapošljavanje // Moguće dobiti 35.000 kn

1. studenoga 2019. Autor: prigorski.hr Hrvatska Razvojna agencija Zagrebačke županije objavila javni poziv za dodjelu potpora za samozapošljavanje // Moguće dobiti 35.000 kn


Razvojna agencija Zagrebačke županije objavila je Javni poziv za dodjelu potpora za samozapošljavanje u skladu s projektom Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III pod nazivom “Nova prilika – Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Zagrebačke županije”.

Ova potpora namijenjena je nezaposleni pripadnici ranjivih skupina s područja Zagrebačke županije koji žele pokrenuti vlastiti posao i to žene i dugotrajno nezaposleni, mladi do 29 godina, stariji od 50, koji su nezaposleni u trenutku podnošenja Zahtjeva za dodjelu potpora.

U prihvatljive troškove za dodjelu potpora ulaze: zakup poslovnog prostora, kupnja strojeva, tehnike, alata i licenciranih IT programa, obvezni doprinosi za samozaposlenu osobu te troškovi za knjigovodstvene usluge, registraciju poslovnog subjekta, izradu i održavanje web stranice i dr., a maksimalni iznos potpore po korisniku je 35.000 kuna. Javni poziv otvoren je do 13. prosinca 2019. godine.

prigorski.hr

Facebook Comments