Priznanja najuspješnijim sudionicima Smotre zagrebačkog Sveučilišta

21. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Priznanja najuspješnijim sudionicima Smotre zagrebačkog Sveučilišta


Službeni program virtualne Smotre Sveučilišta u Zagrebu, koja je ove godine održana pod motom – Klikni s faksom!, završen je u subotu, a proglašeni su i najuspješniji sudionici Smotre.

Dobitnici priznanja za najbolje virtualne štandove su – Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet prometnih znanosti, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Fakultet filozofije i religijskih znanosti i Fakultet strojarstva i brodogradnje, priopćeno je iz zagrebačkog Sveučilišta.

Priznanja za najkreativniji virtualni štand na ovogodišnjoj Smotri dobili su – Fakultet kemijskoga inženjerstva i tehnologije i Tekstilno-tehnološki fakultet.

Najbolje video-predstavljanje na virtualnoj Smotri ostvario je Prirodoslovno-matematički fakultet, Fizički odsjek.

Priznanje za najbolje predstavljanje na društvenim mrežama osvojio je Metalurški fakultet, a Fakultet političkih znanosti nagrađen je za najveći doprinos u organizaciji
Smotre.

Tijekom tri dana, od 19. do 21. studenoga, na virtualnoj Smotri predstavile su se 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije.

Program ovogodišnje Smotre bio je organiziran u hibridnom obliku, u kombinaciji objave digitalnih sadržaja na digitalnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima online.

U dane održavanja virtualne Smotre, predstavljanja fakulteta i akademija emitirana su uz potporu Televizije Student online na podstranici „[email protected]”, koja se nalazi unutar postojeće mrežne stranice manifestacije http://smotra.unizg.hr/, te na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedln, YouTube, Tik Tok).

Virtualni program ove je godine održana pod motom Klikni s faksom!

Sveučilište u Zagrebu i ove je godine organiziralo Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu te o brojnim drugim pojedinostima koje su važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Svi sadržaji koje su sastavnice pripremile u okviru Smotre, kao i predstavljanja fakulteta i akademija koja su emitirana online, ostaju dostupni za sve zainteresirane i nakon završetka ovogodišnje virtualne Smotre. Sve materijale moguće je pregledavati na mrežnoj stranici www.smotra.unizg.hr, na podstranici „[email protected]”.

Na taj način, mrežna stranica Smotre ostaje središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih zainteresiranih.

Manifestacija Smotra Sveučilišta u Zagrebu ove je godine obilježila svoju 25. obljetnicu, a prvi je puta održana u virtualnom prostoru, navela je glasnogovornica zagrebačkog Sveučilišta dr. Tamara Dagen.

(Hina)

Facebook Comments