PREDSTAVILI PROGRAM Bernardić poručio: Imamo tim za pobjedu i vjeru u sebe

27. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska PREDSTAVILI PROGRAM Bernardić poručio: Imamo tim za pobjedu i vjeru u sebe

Sanjin Strukić/PIXSELL


U središnjici SDP-a predstavljen je program Restart koalicije. Na predstavljanju programa govorili su predsjednik SDP-a i lider Restart koalicije Davor Bernardić, predsjednik HSS-a Krešo Beljak, predsjednik HSU-a Silvano Hrelja, predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš, predsjednik Snage Goran Aleksić te predsjednik Središnjeg savjeta SDP-a Branko Grčić.

Davor Bernardić je uvodno rekao red ili kaos, poštenje ili korupcija. -Pravda, jednakost pred zakonom ili zaštita privilegiranih. Naša Restart koalicija je jedina istinska snaga za promjene. Imamo tim za pobjedu, imamo vjeru u sebe i vjeru da će građani prepoznati našu odlučnost i volju da mijenjamo stvari u Hrvatskoj na bolje.

Vrijeme je za Restart, Hrvatska treba novi početak i pozivam građane da izađu na izbore – poručio je Bernardić.

Kreš Beljak je rekao kako je HSS tražio samo jednu stvar. -Tražili smo da se s realizacijom programa krene odmah neposredno nakon izbora. Ne tražimo nikakva mjesta, dapače, insistirat ćemo da sve ono što smo gledali kod svake promjene vlasti više ne bude – rekao je Beljak.

Facebook Comments