Predsjednik Milanović primio vodstvo Udruge branitelja i veterana Vojne policije

27. srpnja 2021. Autor: prigorski.hr Hrvatska Predsjednik Milanović primio vodstvo Udruge branitelja i veterana Vojne policije

foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Dario Andrišek


Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u utorak vodstvo Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata povodom skorog obilježavanja 30. obljetnice osnutka i rada Vojne policije.

U izaslanstvu Udruge branitelja i veterana Vojne policije bili su Željko Jakobčić, predsjednik Udruge, Jakov Stanušić, dopredsjednik Udruge i Mate Laušić, predsjednik savjeta Udruge, priopćeno je iz Ureda predsjednika RH.

Vojna policija osnovana je 24. kolovoza 1991. pa su predstavnici Udruge upoznali predsjednika Milanovića s planovima za obilježavanje 30. obljetnice osnivanja, za koje su dobili njegovu podršku. Na sastanku se razgovaralo i o okolnostima u kojima je prije 30 godina osnovana Vojna policija, kao i o organizacijskoj strukturi po kojoj je djelovala.

Uz predsjednika Milanovića bio je posebni savjetnik Predsjednika Republike za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković. (Hina)

Facebook Comments


[ssba]