Hrvatska pošta: ‘Ograničena dostava u dijelovima centra Zagreba pogođenima potresom’

24. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Hrvatska pošta: ‘Ograničena dostava u dijelovima centra Zagreba pogođenima potresom’

Ilustracija/Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL


Hrvatska pošta izvijestila je u utorak da se sukladno uputama Stožera civilne zaštite, zbog snažnog vjetra i opasnosti od rušenja pročelja zgrada oštećenih u potresu, poštari trenutno ne kreću centrom Zagreba i ne pristupaju zgradama koje su ograđene sigurnosnom trakom.

Ako je pristup zgradi onemogućen ili zabranjen Hrvatska pošta moli korisnike da podnesu zahtjev za zadržavanje ili nadoslanje pošiljaka putem maila [email protected].

Zahtjev se može predati i u poštanskom uredu, ali savjetujemo korisnike da zbog epidemije koronavirusa zahtjev upute putem maila, priopćeno je iz Hrvatske pošte.

Navode kako su upute za poslovne korisnike objavljene na internetskim stranicama: https://www.posta.hr/obavijest-za-poslovne-korisnike-u-slucaju-zatvaranja-njihovih-poslovnih-prostora/8226.

U slučaju kad je pristup stambenom ili poslovnom objektu onemogućen, a nije upućen zahtjev, pošiljke će biti vraćene na adresu pošiljatelja, stoji u priopćenju.

(Hina)

Facebook Comments