­čÄŽ ‘NIKNULO’ NAKON POTRESA Izradili nadstre┼ínicu za gotovo 150.000 kuna!

16. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska ­čÄŽ ‘NIKNULO’ NAKON POTRESA Izradili nadstre┼ínicu za gotovo 150.000 kuna!

Foto: Matija Habljak/PIXSELL


To─Źno 149.973,75 kuna (pdv uklju─Źen) stajala je ova ÔÇ×magi─Źna kutijaÔÇť, odnosno nadstre┼ínica povr┼íine 38,13 m2 postavljena na, valja naglasiti, ve─ç postoje─çu betonsku pozornicu koja se nalazi pored prostorija Mjesnog odbora Ka┼íina, javili su na Facebook stranici Strah od slobode.

Navode kako je predsjednik Mjesnog odbora Ka┼íina ─Źlan Bandi─çeve stranke.

– Za samo jedan metar kvadratni ove nadstre┼ínice radnik na minimalcu radi mjesec i tjedan dana! Iako bi dobronamjerni promatra─Ź rekao da ona mo┼żda nije dovr┼íena i da ─çe se na nju mo┼żebitno montirati i ne┼íto scenske tehnike, ─Źini se da ipak nije tako. U tro┼íkovniku se, naime, osim konstrukcije, nalazi tek 6 lampi i 4 uti─Źnice. Ovaj posao ugovoren je putem jednostavne nabave, a odradila ga je tvrtka zanimljivog imena Moderni alati i strojevi d.o.o. – napisali su.

No, to nije sve. Osim spomenutih 150.000 kuna u planu komunalnih aktivnosti Gradske ─Źetvrti Sesvete za 2020. godinu predvi─Ĺeno je i 70.000 kuna za projekt nadstre┼ínice i to kao prenesena stavka iz 2019.

– To nas je malo zbunilo, jer je sastavni dio dokumentacije za izgradnju nadstre┼ínice bio i projekt kojeg je, kako stoji u sastavnici, jo┼í u prosincu 2019. izradila tvrtka Kontura projekt. U registru nismo uspjeli prona─çi ugovor za ovaj kompleksni i sofisticirani projekt nadstre┼ínice pozornice – poru─Źili su.

Facebook Comments