Miroslav Škoro: Sve je oko INE čudno, od onoga što je napravio SDP i Ivo Sanader

28. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Miroslav Škoro: Sve je oko INE čudno, od onoga što je napravio SDP i Ivo Sanader

Patrik Macek/PIXSELL


ZAGREB – Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić najvili su na konferenciji za medije zajednički izlazak na parlamentarne izbore.

Škoro je rekao kako je INA tvrtka u vlasništvu MOL-a, a MOL je mađarska naftna kompanija. U INI statiraju u kukuruzu neki naši članovi i koliko znam oni nikad nisu bili protiv. iNA brani isključivo interese Mađarske i raditi bilo kakve studije koje troše novce – rekao ej Škoro dodavši kako se na studije troše milijuni.

-Objektivno je pitanje što je uopće ostalo od INA-e i ne možemo procjenjivati bez obzira što imamo tamo neki postotak. Sve je oko INE čudno, od onoga što je napravio SDP i Ivo Sanader. Danas našu sirovinu naftu izvoze u Mađarsku i to u trenutku kad je nafta u minusu i to će sad neko pravdati kao dobrim gospodarskim potezom – kazao je Škoro i poručio kako Hrvatska kalkulira s nečim što nije u hrvatskom vlasništvu.

 

Facebook Comments