šŸŽ¦ Martina Dalić: Zahvaljujem svim članovima Nadzornog odbora i premijeru Andreju Plenkoviću na povjerenju i podrÅ”ci

3. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Hrvatska šŸŽ¦ Martina Dalić: Zahvaljujem svim članovima Nadzornog odbora i premijeru Andreju Plenkoviću na povjerenju i podrÅ”ci

foto: Lu Media


Nadzorni odbor Podravke u srijedu je imenovao Martinu Dalić predsjednicom Uprave te prehrambene kompanije, a mandat joj počinje teći od sutra, 4. veljače.

– Podravka je jedna od najvažnijih hrvatskih i regionalnih kompanija i danaÅ”nja odluka Nadzornog odbora o izboru za predsjednicu Uprave Podravke za mene je velika čast, kao i ogromna odgovornost.

martina dalic (8)

Upravo zbog te velike odgovornosti želim istaknuti da sam ovu dužnost prihvatila nakon Å”to su mi svi ključni dioničari u Podravci, a to su država i mirovinski fondovi, potvrdili da im je zajednički cilj razvoj Podravke odnosno joÅ” veća i joÅ” snažnija Podravka.

martina dalic (3)

Osobno sam uvjerena da je zajednički cilj najvećih dioničara istovjetan željama i očekivanjima radnika Podravke i svih podravkaÅ”a, lokalne zajednice i poslovnih partnera Podravke, a s odličnim timom koji ova kompanija duge tradicije ima sigurna sam da ga zajedno možemo ostvariti.

Upravo odlučnost i opredijeljenost države i mirovinskih fondova za daljnji razvoj, rast i jačanje Podravke jesu razlog zbog kojeg sam prihvatila ovu dužnost.

martina dalic (7)

Zahvaljujem svim članovima Nadzornog odbora i svim dioničarima na iskazanom povjerenju. Zahvaljujem Vladi RH kao najvećem pojedinačnom dioničaru u Podravci i premijeru Andreju Plenkoviću na povjerenju i podrÅ”ciā€œ, poručila je Martina Dalić nakon imenovanja.

martina dalic (2)martina dalic (5)

prigorski.hr/Hina

Facebook Comments