Križevci: Policija, Hitna, prometni čepovi, gužve – nesvakidašnji križevački petak

4. svibnja 2018. Autor: prigorski.hr Crna kronika Križevci: Policija, Hitna, prometni čepovi, gužve – nesvakidašnji križevački petak

Ilustracija


Nije petak trinaesti, ali brojni građani i vozači pamtit će današnji petak u Križevcima. Naime, bojanje pješačkih prijelaza i radovi u Koprivničkoj ulici koji traju mjesecima doveli su do gužvi i prometnih čepova. U regulaciju prometa u Koprivničkoj ulici uključili su se i policijski službenici, a spomenimo da je zbog radova smanjen je i promet u tamošnjoj trgovini pekarskih proizvoda.

_PRO1523

Na svojem Facebook profilu oglasio se križevački gradonačelnik Mario Rajn pozivajući na strpljenje:

“Znam da je gužva sve nesnošnija u Koprivničkoj ulici, a današnje presjecanje telekomunikacijskog kabla sigurno ne pomaže. Očekivani završetak radova je predviďen, napominjem predviďen krajem svibnja pa vas molim za strpljenje ili korištenje alternativne dionice preko Lemeša koja je dulja, ali prohodnija, objavio je na Facebooku križevački gradonačelnik.

_PRO1526_PRO1533_PRO1520koprivnicka

Policija je imala posla i stotinjak metara od Koprivničke ulice zbog ozljede starijeg muškarca. Naime, prema riječima očevidaca muškarac se oko 15.30 sati kretao iz Gajeve ulice i uslijed pada udario je glavom u kolnik. Ubrzo je stigla i hitna medicinska pomoć.

Ostaje nada da će radovi u Koprivničkoj završiti ovaj mjesec kako bi se život na ovom potezu normalizirao.

_PRO1555_PRO1539_PRO1554_PRO1545

prigorski.hr