Krešo Beljak: ‘Potpuna legalizacija i liberalizacija konoplje ide već u rujnu’

1. srpnja 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Krešo Beljak: ‘Potpuna legalizacija i liberalizacija konoplje ide već u rujnu’

Davor Puklavec/PIXSELL


Dok ozbiljne stranke i kandidati za Sabor u zadnjim danima kampanje za parlamentarne izbore predstavljaju svoje gospodarske programe i govore o modelima izlaska Hrvatske iz krize, prvi čovjek HSS-a Krešo Beljak i dalje usmjerava svoju kampanju na populističke teme kao što je legalizacija i liberalizacija konoplje.

Nedostatak ozbiljnih tema svakim danom kampanje sve je izraženija kod šefa HSS-a, koji je usprkos činjenici što stranka ne prelazi izborni prag uspio ‘iskamčiti’ 3 prolazna mandata za Sabor.

Na svojem Facebook profilu Beljak se danas pohvalio svojim biračima i simpatizerima gdje je najavio potpunu legalizaciju i liberalizaciju konoplje.

– Potpuna legalizacija i liberalizacija konoplje ide već u rujnu. Zakon je prošao javnu raspravu, treba ga samo izglasati. Glas za #RESTART je glas za promjene! Na bolje – napisao je Beljak.

Ovo nije jedini ovakav status Beljaka, naime od kad je počela kampanja čelnik HSS-a ignorira sve probleme u stranci, rasipanje članstva kao i činjenicu da HSS pod njegovim vodstvom nikad nije imao manju podršku birača.

mm/prigorski.hr