Jedva punoljetan, a već dobio milijunski posao – bez natječaja!

6. ožujka 2021. Autor: prigorski.hr Hrvatska Jedva punoljetan, a već dobio milijunski posao – bez natječaja!

Foto Željko Lukunic/PIXSELL


Tek punoljetni Kristian Prpić dobio je posao od 998 000 kuna. Mladi Prpić vlasnik je tvrtke KI i DO kojoj je Grad Petrinja dodijelio posao popravaka ili zamjene dimnjaka, zabatnih zidova, krovišta i dizala u petrinjskom naselju Mošćenica.

Javnog natječaja nije bilo što je gradonačelnik Dumbović obrazložio iznimnom hitnošću, piše 24sata. Tvrtke su samo pozvane da daju svoju ponudu. Prema informacijama medija vlasnik tvrtke ima 18 ili 19 godina.

”On vam je u kumstvu s Dumbovićevim sinom. Godinama se poznaju te obitelji i u prisnim su odnosima i danas”, rekao je jedan Petrinjac za 24sata.

Od sporne tvrtke došao je odgovor u obliku poruke u kojoj su poručili da je obitelj krenula sat vremena nakon potresa iz Njemačke.

”U Njemačkoj imamo firmu za visinske radove i čišćenje solarnih panela. Stavili smo se na raspolaganje s dizalicom i kolegama te srušili više od 70 dimnjaka bez ijedne kune. Posjedujemo višegodišnje iskustvo i mehanizaciju za visinske radove, stoga ne vidim zašto ne bismo radili u svom gradu”, stoji u poruci.

Facebook Comments