Izborni stožer SDP-a u Osijeku istaknuo problem s komarcima

19. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Izborni stožer SDP-a u Osijeku istaknuo problem s komarcima

Dubravka Petrić/PIXSELL


U Osijeku je održan radni sastanak izbornog stožera SDP-a za 4. izbornu jedinicu na kojem je prisustvovao i predsjednik stranke Davor Bernardić.

U SDP-ovom stožeru istaknuli su veliki problem s komarcima. -Na istoku Hrvatske ovaj problem je iz godine u godinu prisutan. Nitko nije tome pristupio kao javno-zdravstvenom problemu, gospodarskom problemu kao i problemu turizma. Znamo da je upravo on najjači tijekom ljetnih mjeseci – istaknuli su.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić rekao je kako je Hrvatsku napustilo 150 tisuća ljudi. – To dramatično upozorava da nešto ne štima u ovoj zemlji. Osijek je nekad bio jedan od ponosa i glavnih industrijskih središta Hrvatske. Danas je industrija gotovo u potpunosti uništena. Korona kriza nas je otrijeznila da ne možemo živjeti samo od turizma i da nismo samodostatni u poljoprivrednoj proizvodnji. Kad Slavonija postane bogata i cijeloj zemlji će krenuti.

Kroz program ćemo omogućiti rast za duplu poljoprivrednu proizvodnju kroz deset godina. Cilj nam je napraviti bolje potporne institucije za OPG-ove. Banke moraju postati partneri. Cilj nam je iskorititi zamah kontinentalnog turizma – poručio je Bernardić večeras u Osijeku.

Facebook Comments