I DALJE NIJE SIGURAN Predsjednik Milanović pozvao građane na izbore: ‘Vi glasajte, a ja ću vidjeti’

28. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska I DALJE NIJE SIGURAN Predsjednik Milanović pozvao građane na izbore: ‘Vi glasajte, a ja ću vidjeti’

Foto: MORH


Predsjednik Zoran Milanović i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga prilikom obilježavanja Dana oružanih snaga uspio je malo zbuniti okupljene.

Naime, u viši čin promaknuto je 128 pripadnika oružanih snaga, a predsjednik je kazao da govorancija neće biti jer se lako kaže neka kriva riječ u predizborno vrijeme.

Komentirao je i svoju izjavu da ne zna hoće li izaći na izbore.

“Neobično je kako je moja dobronamjerna i defanzivna izjava izazvala reakciju kritičara i analitičara. Ja nisam analitičar, ja sam izabrani predsjednik RH i prema Ustavu, ja sam stavljen u rezervat. Kad tako definirate predsjednika Republike, krajnje je licemjerno očekivati od njega da nešto napravi. Možemo razgovarati na pristojan način, ali ne na divljački. Moja poruka građanima je – glasajte, a ja ću vidjeti, ne želim da se uz moje ime i djelovanje povezuje bilo kakva pristranost”, rekao je Milanović koji je pozvao građane da izađu na izbore.

Facebook Comments