Davor Bernardić: Najznakovitija poruka koju ćemo poslati Plenkoviću i HDZ-u bit će ona 5. srpnja

22. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Davor Bernardić: Najznakovitija poruka koju ćemo poslati Plenkoviću i HDZ-u bit će ona 5. srpnja

Nikola Ćutuk/PIXSELL


Članovi Restart koalicije obišli su u petak sisački Info centar Holandska kuća, nakon čega su održali konferenciju za medije o aktualnoj političkoj situaciji i predstojećim parlamentarnim izborima.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić poručio je iz Siska kako država u zadnje četiri godine nije provela niti jednu reformu. – Vlada nije našla za shodno Sisku ustupiti prostor željezare za tehnološki inkubator, a znamo kolika je danas borba u Hrvatskoj za svako radno mjesto.

Unatoč tome Kristina Ikić Baniček je sa svojim timom napravila Ledenu dvoranu, bazen i Holandsku kuću. Vlada Restart koalicije će posebnu pažnju pružiti najnerazvijenijim područjima Republike Hrvatske. Na listama će biti svi ljudi SDP-a koji su spremni raditi u interesu građana – rekao je Bernardić i komentirao izjave predsjednika Zorana Milanovića.

-Predsjednik Republike je simboličkom gestom pokazao da je neutralan, a u HDZ-u nisu navikli da jedan predsjednik može biti predsjednik svih građana Republike Hrvatske, ali najznakovitija poruka koju ćemo poslati Plenkoviću i HDZ-u bit će ona 5. srpnja – poručio je Bernardić.

Facebook Comments