Capak bivšoj Sanaderovoj ministrici dao posao promocije cijepljenja od 188.000 kuna

17. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Hrvatska Capak bivšoj Sanaderovoj ministrici dao posao promocije cijepljenja od 188.000 kuna

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL


Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ i član HDZ-a je dodijelio posao reklamiranja cijepljenja na društvenim mrežama HZJZ-a tvrtki Biance Matković, bivše potpredsjednice Vlade, članice HDZ-a koja otvoreno hvali Stožer i premijera, javljaju vijesti.hr

Kako piše Net.hr, prije desetak dana, kada je već započelo otkrivanje onih koji su preko veze uspijevali zgrabiti doze cjepiva protiv koronavirusa, HZJZ je objavio pozivni natječaj za promociju projekta “Misli na druge, cijepi se“ na društvenih mrežama HZJZ-a, na rok od šest mjeseci.

Vrijednost pozivnog natječaja je bila 195 tisuća kuna, taman da bude manje od 200 tisuća i da ne mora ići na javni natječaj.

Ovako je pozivni natječaj ostao manje-više u krugu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Pobjednička tvrtka, Media front, u vlasništvu je Biance Matković, bivše ministrice i potpredsjednice Vlade (u vrijeme Ive Sanadera), poznate HDZ-ove političarke koja se nakon okrenula biznisu, ali je i dalje članica HDZ-a te njeguje povezanost s HDZ-om i otvoreno hvali rad premijera Andreja Plenkovića.

Podsjetimo, bila je jedna od rijetkih osoba za koje se govorilo da su od najvećeg povjerenja Ive Sanadera te je istovremeno bila ministrica ‘bez lisnice’, odnosno ministarstva.

Facebook Comments