Božo Petrov: Želimo da Hrvatska krene u smjeru rasterećenja poduzetnika, u smjeru da naša javna uprava bude manja i efikasna

10. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Božo Petrov: Želimo da Hrvatska krene u smjeru rasterećenja poduzetnika, u smjeru da naša javna uprava bude manja i efikasna

Patrik Maček/PIXSELL


Na konferenciji za medije Mosta nezavisnih lista održanoj u Saboru o temi “Most se protivi novim nametima i nudi konkretna rješenja za poduzetnike i građane” uvodno je govorio Božo Petrov.

-Danas predstavljamo izmjene Zakona o trgovačkim društvima. Ovaj današnji prijedlog je jedan mali segment našeg ukupnog ekonomskog programa kojeg ćemo uskoro predstaviti za parlamentarne izbore. Želimo da Hrvatska krene u smjeru rasterećenja poduzetnika, u smjeru da naša javna uprava bude manja i efikasna u službi i na korist građana i poduzetnika.

Mislav Kraljević, voditelj Ekonomskog savjeta MOST-a osmislio je prijedlog,

Poduzetnici se moraju oslobodi suludog nameta. Poduzetnici 11 godina nakon što ugase tvrtku moraju plaćati Hrvatskoj gospodarskoj komori dodatno za čuvanje dokumenata – poručio je danas Petrov.

 

Facebook Comments