Beroš poručio: Covid potvrde štite poglavito one koji se bune protiv njih, to je jedna velika nepravda

26. studenoga 2021. Autor: prigorski.hr Hrvatska Beroš poručio: Covid potvrde štite poglavito one koji se bune protiv njih, to je jedna velika nepravda

Davorin Visnjic/PIXSELL


Nacionalni stožer civilne zaštite danas održava konferenciju za medije na kojoj iznosi nove detalje oko situacije s koronavirusom.

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je odgovarajući na pitanja novinara kako je kombinacija preboljenja, cijepljenja i testiranja garancija zdravstvene sigurnosti, ali ne apsolutnu, već relativnu.

-Kad dođe neka nova metoda koja će nedvojbeno dokazati jesmo li ili nismo zaraženi, bit ćemo još sretniji i nju ćemo upotrijebiti. Sad upotrebljavamo ono što imamo. Covid potvrde su  odgovarajući alata u ovom trenutku za sprječavanje unosa virusa u zdravstvene sustave, u sustav socijale, državne i javne službe i to poglavito zbog onih koji nisu cijepljeni.

Covid potvrde štite poglavito one koji se bune protiv njih. To je jedna velika nepravda. da smo svi cijepljeni ili da je više nas cijepljeno ne bi trebali dokazivati svoju zdravstvenu sigurnost – rekao je Beroš.