🖼️ Tomislav Okroša u Vrbovcu: ‘Dolazim iz ovog kraja i zalagat ću se u Saboru za njegov boljitak’

30. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno 🖼️ Tomislav Okroša u Vrbovcu: ‘Dolazim iz ovog kraja i zalagat ću se u Saboru za njegov boljitak’


Tomislav Okroša, načelnik Općine Dubrava i kandidat na listi HDZ-a u II. izbornoj jedinici družio se danas građanima Vrbovca.

Predstavljanje je održao na tržnici gdje je u neformalnom druženju s ljudima predstavio svoj program za koji će se zalagati u Saboru.

Kao načelnik susjedne Dubrave u druženju s građanima istaknuo je kako je upoznat s problemima ovoga kraja iz kojeg i sâm dolazi te kako će se zalagat za njegov boljitak. Zadovoljan dosadašnjom kampanjom i uvjeren je da će HDZ-e pobijediti i na ovim parlamentarnim izborima.

– Tri sam godine općinski načelnik i vjerujem kako sam opravdao povjerenje svojih mještana. Dokazao sam se na lokalnoj razini, a pokazat ću kako sam i dobar igrač na nacionalnoj razini.

Okroša se nalazi na 11. mjestu HDZ-ove liste za II. izbornu jedinicu.

Na kraju Damir Tomljenović, predsjednik Gradske organizacije HDZ-e grada Vrbovca poziva građane da glasuju za listu HDZ-ea koju u II. izbornoj jedinici predvodi Gordan Jandroković.

– HDZ nudi sigurnost i stabilnost koja će nam biti itekako potrebita u idućem vremenu – kazao je Damir Tomljenović.

Dragan Vicković/prigorski.hr

Facebook Comments