­čľ╝´ŞĆ Osnovan ogranak Damir Bajs nezavisne liste u Ivanskoj

26. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno ­čľ╝´ŞĆ Osnovan ogranak Damir Bajs nezavisne liste u Ivanskoj


Damir Bajs Nezavisna lista osnovana je prije tri godine i od tada do danas okupila je zna─Źajan broj ─Źlanova.

Odmah nakon osnivanja stranka je nastupila na lokalnim izborima na podru─Źju Bjelovarsko-bilogorske ┼żupanije i ostvarila izvrsne rezultate vezane uz broj vije─çnika kako u Gradskim i Op─çinskim vije─çima tako i u ┼Żupanijskoj skup┼ítini potvrdiv┼íi se kao 2 politi─Źka snaga u Bjelovarsko-bilogorskoj ┼żupaniji.

Od tada do danas konstantno se pove─ça broj ─Źlanova u Damir Bajs Nezavisnoj listi i stoga se otvorila potreba da stranka ne djeluje vi┼íe samo kao ┼Żupanijska organizacija, ve─ç da ima i svoje Ogranke.

Prvi Ogranak Damir Bajs Nezavisne liste osnovan je u Ivanskoj, a na osniva─Źkoj Skup┼ítini prisustvovalo je 40-ak osoba sukladno preporukama epidemiolo┼íke struke vezano uz pandemiju koronavirusa.

Za predsjednika Ogranka Damir Bajs Nezavisna lista Ivanska izabran je ┼Żeljko Mavrin, a za zamjenika predsjednika Marin Samard┼żija. Tako─Ĺer, izabrani su i ─Źlanovi Predsjedni┼ítva te tajnica Ogranka.

Nakon osnivanja prvog Ogranka Damir Bajs Nezavisne liste u Ivanskoj pristupit ─çe se osnivanju i drugih op─çinskih i gradskih Ogranaka na podru─Źju Bjelovarsko-bilogorske ┼żupanije.

Facebook Comments