🖼️ Mladen Kešer u Dugom Selu: ‘Poznajem probleme radnika, seljaka i poduzetnika za koje će se zalagati kada postanem saborski zastupnik’

29. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno 🖼️ Mladen Kešer u Dugom Selu: ‘Poznajem probleme radnika, seljaka i poduzetnika za koje će se zalagati kada postanem saborski zastupnik’


Mladen Kešer, kandidat Restart koalicije za Hrvatski Sabor predstavio je sebe i Restart koaliciju na sajmu u Dugom Selu. Kešeru se pridružila i predsjednica GO SDP Dugo Selo Jadranka Robić, koja mu je poželjela puno sreće u nadolazećim izborima naglasivši kako je uvjerena u pobjedu Restart koalicije.

– Upoznat sam sa svim problemima ovog kraja koji je vrlo blizu Općine Kalnik u kojoj sam pokazao kako se uspješno vodi općina. Taj model ćemo preslikati na ovaj prostor, ali i na prostor cijele Hrvatske. Svi kandidati Restart koalicije iza sebe imaju rezultate te sam uvjeren u našu pobjedu – kazao je.

Naglasio je da je pokazao kako se uspješno vodi Općina, te da je upoznat sa problemima građana ovog prostora, ali i problemima radnika, seljaka i poduzetnika za koje će se zalagati kada postane saborski zastupnik.