­čľ╝´ŞĆ Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źka ┼żupanija srednjim ┼íkolama osigurala za┼ítitne maske i dezinficijens za odr┼żavanje mature i obrane zavr┼ínih radova

28. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno ­čľ╝´ŞĆ Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źka ┼żupanija srednjim ┼íkolama osigurala za┼ítitne maske i dezinficijens za odr┼żavanje mature i obrane zavr┼ínih radova


U prostorijama ┼Żupanijske uprave u srijedu, 27. svibnja je odr┼żan radni sastanak s ravnateljima srednjo┼íkolskih ustanova Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źke ┼żupanije na kojemu su podijeljene za┼ítitne maske i dezinficijens za odr┼żavanje mature i obrane zavr┼ínih radova.

Sastanak je vodio zamjenik ┼żupana Ratimir Ljubi─ç koji je istaknuo kako je ┼Żupanija uz za┼ítitna sredstva osigurala sve potrebne uvjete kako bi u─Źenici i nastavnici bili sigurni i za┼íti─çeni, a nadolaze─çe aktivnosti u ┼íkolama se odvijale u skladu sa svim zdravstvenim uputama i protokolima.

Zamjenik Ljubi─ç uputio je i apel ravnateljima u vezi zavr┼íetka nastave i potencijalnih organiziranja proslava napomenuv┼íi kako je u ovom trenutku najva┼żnije da svi po┼ítuju epidemiolo┼íke mjere i koncentriraju se na zavr┼íetak ┼íkolske godine koja je protekla u izvanrednim okolnostima.

– Najva┼żnije je da dr┼żavna matura i obrana zavr┼ínih radova proteknu u najboljem redu te da u─Źenici svoj put nastave daljnjim ┼íkolovanjem upisom na ┼żeljene fakultete ili pronalaskom zaposlenja. Sve ostalo pa i proslave zavr┼íetka ┼íkolovanja mogu do─çi kasnije kad mjere jo┼í vi┼íe popuste. Pozivamo sve maturante da budu odgovorni u svojem pona┼íanju – napomenuo je.

Ravnatelji ┼íkola zahvalili su na doniranim za┼ítitnim sredstvima i primjercima Vodi─Źa kroz srednje ┼íkole te kazali kako su ┼íkole sve aktivnosti za odr┼żavanje mature i obrane zavr┼ínih radova uskla─Ĺene sa svim epidemiolo┼íkim mjerama i protokolima.

Sastanku s ravnateljima su uz zamjenika ┼żupana prisustvovale i pro─Źelnica Upravnog odjela┬á za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mu┼ílek te pro─Źelnica Slu┼żbe ureda ┼żupana Melite Ivan─Źi─ç.

Facebook Comments